Andra gör vad dom kan –
vi kan vad vi gör!
 

Om företaget
linje
För städföretag kan fönsterputs vara en del i ett större städprogram. Därför kan det vara svårt att ha personal som enbart putsar fönster och ingenting annat. För oss är det precis tvärtom, vi gör inget annat än putsar fönster! Idag hjälper vi många städföretag med deras fönsterputs, ett partnerskap som kräver ansvar, förtroende och kvalité.

Kundvård = Infria kundens förväntningar.
Bra kundvård = Överträffa kundens förväntningar.

Antalet städföretag som anlitar oss idag tyder på att vi har lyckats. Kontakta oss gärna för ett möte om priser och framtida samarbete.

100 % FÖNSTERPUTS OCH INGENTING ANNAT

Vår affärsidé är:

”Utföra professionell fönsterputs till företag och privatpersoner till rätt pris. Samt verka som fönsterputsfirma åt städföretag.” Flera tusen fönster putsas varje månad av vår kompetenta personal, och eftersom ingen av oss har arbetat mindre än fem år med detta, borgar det för att vi kan det vi gör. Att göra rätt från början blir billigast i slutändan. Vårt geografiska arbetsområde är Göteborg med kranskommuner, men vi har även haft uppdrag runt om i Sverige där det har krävts specialkunnande. I vårt kundregister hittar man allt från det lila skyltfönstret till några av de största företagen i Göteborg. Vi använder oss endast av högsta kvalité på vårt material med utgångspunkt på miljön.

Avslutningsvis vill vi bara säga:
Du som kund är den viktigaste personen i vårt företag!